5ª Marató del Mediterrani

0
494

La Marató tindrà lloc el 18 d\’octubre de 2009.
La 5ª Marató del Mediterrani, tindrà tres Curses, La Marató amb 42,195 km, la Mitja Marató de 21,096 km i La Cursa de 10 km, i tres classificacions; Marató, 10 Qm i Mitja Marató, cel·lebrant-se el Diumenge dia 18 d\’Octubre de 2009. El recorregut és totalment pla al nivell del Mar, i bona part d\’aquest discorre al costat del Mar Mediterrani per les Poblacions de Castelldefels, Gavà i Sitges (Les Botigues). La sortida i l\’arribada és a les 9.00h, des del Canal Olímpic al que es pot accedir amb cotxe, amb un extens pàrquing al costat de la instal·lació, o amb l\’abonament de RENFE que es lliurarà gratuïtament a tots els participants.| A l\’arribada, en el mateix Canal Olímpic hi haurà Pasta Party per a tothom, avituallament de fruita, fruits secs y begudes energètiques, refrescs i aigua, en el circuit de totes les curses hi haurà avituallament de líquids cada 5 km i sòlid cada 15 km i esponges cada 2,5 km des del km 25. Els circuits estan degudament senyalitzats, pintats al terra i marcats tots els km amb senyals visibles. Hi hauran dutxes, guarda-roba i servei de massatges, així com el servei de la Creu Roja i metges. Hi ha aparcament gratuït a 200 metres de la sortida. Hi ha una oferta d\’hotel de **** molt ajustada: Hotel Apsis BCN Events, a 250 metres de la sortida. Les reserves de l\’hotel o qualsevol dubte o informació: 93.301.66.61 / 93.301.58.86 El servei de cronometratge es de Champion Chip, els resultats es penjaran al web el mateix dia de la cursa a partir de les 14.00h. Tothom haurà de portar el xip electrònic posat a la sabatilla, si no tenen de propietat el xip groc, se\’ls entregarà un xip blanc de lloguer per 3€, que haurà de tornar-se a l\’arribada de les curses.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.