5ª Marató del Mediterrani

0
399

La Marató tindrà lloc el 18 d\’octubre de 2009.
La 5ª Marató del Mediterrani, tindrà tres Curses, La Marató amb 42,195 km, la Mitja Marató de 21,096 km i La Cursa de 10 km, i tres classificacions; Marató, 10 Qm i Mitja Marató, cel·lebrant-se el Diumenge dia 18 d\’Octubre de 2009. El recorregut és totalment pla al nivell del Mar, i bona part d\’aquest discorre al costat del Mar Mediterrani per les Poblacions de Castelldefels, Gavà i Sitges (Les Botigues). La sortida i l\’arribada és a les 9.00h, des del Canal Olímpic al que es pot accedir amb cotxe, amb un extens pàrquing al costat de la instal·lació, o amb l\’abonament de RENFE que es lliurarà gratuïtament a tots els participants.| A l\’arribada, en el mateix Canal Olímpic hi haurà Pasta Party per a tothom, avituallament de fruita, fruits secs y begudes energètiques, refrescs i aigua, en el circuit de totes les curses hi haurà avituallament de líquids cada 5 km i sòlid cada 15 km i esponges cada 2,5 km des del km 25. Els circuits estan degudament senyalitzats, pintats al terra i marcats tots els km amb senyals visibles. Hi hauran dutxes, guarda-roba i servei de massatges, així com el servei de la Creu Roja i metges. Hi ha aparcament gratuït a 200 metres de la sortida. Hi ha una oferta d\’hotel de **** molt ajustada: Hotel Apsis BCN Events, a 250 metres de la sortida. Les reserves de l\’hotel o qualsevol dubte o informació: 93.301.66.61 / 93.301.58.86 El servei de cronometratge es de Champion Chip, els resultats es penjaran al web el mateix dia de la cursa a partir de les 14.00h. Tothom haurà de portar el xip electrònic posat a la sabatilla, si no tenen de propietat el xip groc, se\’ls entregarà un xip blanc de lloguer per 3€, que haurà de tornar-se a l\’arribada de les curses.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.