ISS – L’Hospitalet ÚNIC EQUIP SITUAT ENTRE ELS TRES PRIMERS A TOTES LES CATEGORIES SEGONS LES PUNTUACIONS DELS DIFERENTS CAMPIONATS DE CATALUNYA

0
1830

Per primer cop a la seva història ISS – L’Hospitalet ha aconseguit classificar a tots els seus equips (sumant puntuació masculina i femenina) entre els tres primers classificats segons les puntuacions assolides als Campionats de Catalunya disputats a l’aire lliure. La Federació Catalana d’Atletisme realitza aquestes classificacions atorgant 8 punts al primer classificat al Campionat de Catalunya, 7 al segon i així fins a 1 punt al vuitè. Es comptabilitzen totes les categories des de l’aleví fins a l’absoluta. Primers llocs s’han assolit en categoria aleví, infantil i júnior. Segona posició en categoria promesa. Finalment terceres han estat les categories absoluta, juvenil i cadet.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.