Copa de Clubs avui a Mataró

0
311

Avui dimarts 4 d\’agost, se celebrarà la sisena edició de la Copa de Clubs a l\’Estadi Municipal d\’Atletisme de Mataró, organitzada pel Fútbol Club Barcelona. En aquest campionat estatal per equips participaran el Futbol Club Barcelona i l\’ISS-L\’Hospitalet tant a la categoria masculina com a la femenina, i l\’Agrupació Atlètica de Catalunya a la categoria femenina. A l\’historial d\’aquesta competició, el FC Barcelona figura com a guanyador a la categoria masculina a les edicions de 2.004 i 2.005, i l\’edició passada celebrada a Alacant es va classificar en la tercera posició, tant en homes com en dones.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.