La Cursa de la Mercè: solidaritat i compromís

0
324

La Cursa de la Mercè 2009 arriba més solidària que mai. I és que compromesa amb la realitat del món en què vivim, la 31a edició de l’emblemàtica prova atlètica s’afegeix a les diverses iniciatives de solidaritat de les quals Barcelona ja en forma part. Per aquest motiu, enguany, per poder formalitzar la inscripció, l’organització demana una aportació simbòlica de 5 euros, que es destinaran íntegrament al projecte “L’esport per al desenvolupament i la pau”, una iniciativa de l’ONG ANUE, l’Associació per a les Nacions Unides a Espanya, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona. | L’objectiu d’aquesta iniciativa és promoure la pràctica de l’atletisme a Dakar i Thies (Senegal) com a part indispensable de l’educació dels joves i com a element que ajudi al seu desenvolupament futur. Al districte de Dakar es col·laborarà amb un total de 15 escoles d’atletisme que hi ha a la zona, amb aportació de material esportiu i amb el manteniment econòmic dels monitors. Per altra banda, a Thies, també es posaran en funcionament diverses escoles d’atletisme. Finalment, es preveu, com a suport a aquests projectes esportius, posar en marxa altres iniciatives de caràcter educatiu, sanitari, i hidràulic a la zona d’influència d’aquests centres. Més informació www.anue.org

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.