La Cursa de la Mercè: solidaritat i compromís

0
427

La Cursa de la Mercè 2009 arriba més solidària que mai. I és que compromesa amb la realitat del món en què vivim, la 31a edició de l’emblemàtica prova atlètica s’afegeix a les diverses iniciatives de solidaritat de les quals Barcelona ja en forma part. Per aquest motiu, enguany, per poder formalitzar la inscripció, l’organització demana una aportació simbòlica de 5 euros, que es destinaran íntegrament al projecte “L’esport per al desenvolupament i la pau”, una iniciativa de l’ONG ANUE, l’Associació per a les Nacions Unides a Espanya, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona. | L’objectiu d’aquesta iniciativa és promoure la pràctica de l’atletisme a Dakar i Thies (Senegal) com a part indispensable de l’educació dels joves i com a element que ajudi al seu desenvolupament futur. Al districte de Dakar es col·laborarà amb un total de 15 escoles d’atletisme que hi ha a la zona, amb aportació de material esportiu i amb el manteniment econòmic dels monitors. Per altra banda, a Thies, també es posaran en funcionament diverses escoles d’atletisme. Finalment, es preveu, com a suport a aquests projectes esportius, posar en marxa altres iniciatives de caràcter educatiu, sanitari, i hidràulic a la zona d’influència d’aquests centres. Més informació www.anue.org

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.