TOT LLEST PER AL CAMPIONAT D´ESPANYA D´ATLETISME

0
610

El Campionat d\’Espanya d\’Atletisme està a punt de donar el tret de sortida a la seva edició 2009, que té lloc aquest 1 i 2 d\’agost a l’Estadi Olímpic de Montjuïc. Nombrosos esportistes han aprofitat aquesta jornada prèvia a la competició per a acostar-se a la pista on es decidiran els títols en joc i preparar la seva participació. Entre ells ha estat Naroa Agirre, una de les estrelles de l\’atletisme espanyol. La pertiguista basca tractarà de revalidar el seu títol, que seria el cinquè consecutiu, cosa que la situaria com l\’atleta espanyola més laureada en aquesta disciplina. “La veritat és que no conto el nombre de campionats que tinc, però em fa moltíssima il—lusió guanyar a Barcelona”, ha assegurat Naroa.| La plusmarquista espanyola de perxa va aconseguir una marca de 4,36 metres al recent Míting Ciutat de Barcelona, disputat a Montjuïc el cap de setmana passat. “Ja tenia la mínima per a Berlín, però assolir-la una altra vegada fa uns dies em dóna forces i confiança de cara al Campionat d’Espanya i al Campionat del Món”, comenta Naroa, que duu tota la setmana entrenant en el CAR de Sant Cugat. Agirre ha aprofitat el seu pas pel Estadi Olímpic para posar al costat de Barni, la mascota del Campionat d\’Europa de Barcelona 2010, que es disputara en aquest mateix escenari i per als que també aspira a estar entre les millors.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.