BARCELONA DIRÀ ADÈU A LA SEVA PISTA OLÍMPICA AL CAMPIONAT D’ESPANYA

0
2340

La 89 edició de la màxima competició atlètica a Espanya es disputa aquest cap de setmana a Montjuïc. Prop de 800 atletes, presència extrangera i una forta lluita per aconseguir la plaça a Berlín.
L’espectacular entorn del Jardí Botànic de Barcelona ha fet propicia la presentació del Campionat d’Espanya d’Atletisme, que es disputa els propers dia 1 i 2 d’agost a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Montjuïc. L’acte ha comptat amb Pere Alcober, president del Comitè Executiu del Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010, i José María Odriozola, president de la Real Federación Española de Atletismo (RFEA).| Alcober ha destacat el relleu d’aquesta segona prova test, que “posa al màxim nivell a Barcelona per acollir una prova de màxim nivell estatal a l’Estadi Olímpic.” També ha ressaltat que aquesta serà la última prova atlètica que es disputi a la pista atlètica de Barcelona 92, ja que durant els pròxims mesos començarà el canvi del tartà que acullirà el gran esdeveniment de l’any vinent. Odriozola, per la seva part, ha senyalat la importància què torni a disputar-se un campionat d’aquestes característiques a Barcelona, “ja que l’atletisme català ha estat el clar dominador a la història de l’atletisme espanyol”. I és que un de cada tres Campionats d’Espanya s’han celebrat a Catalunya (27 dels 30 disputats, a la ciutat de Barcelona). Aquest proper Campionat reunirà a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Montjuïc prop de 800 atletes (400 homes i 380 dones), que a més de buscar el títol de campió d’Espanya també intentaran aconseguir el seu passaport pel Campionat del Món de Berlín 2009 que se celebrarà d’aquí a 15 dies. Segons ha afirmat Odriozola “prendran part tots els atletes espanyols disponibles (hi ha alguna baixa per lesió o maternitat), donat que a dia d’avui el Comitè Tècnic no ha donat cap permís a ningú perquè s’absenti”. El Campionat d’Espanya es disputarà a quatre jornades dobles. Les entrades seran molt assequibles (ja es poden adquirir a www.servicaixa.com). No seran numerades i els menors de 12 anys tindran accés lliure

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.