Superatletes al 33

0
326

Aquest Dijous a les 21,25 h a Temps d\’Aventura us presentarem una raça d\’esportistes que semblen vinguts d\’un altre planeta. La seva raó de ser: posar el cos al límit. Són els atletes d\’ultra distància. Gent capaç de córrer 300 quilòmetres per la neu a Alaska… de participar en una cursa d\’una setmana al desert de Namíbia… de completar en dues setmanes deu \”ironmans\” en una… o de fer 200 quilòmetres \”non stop\” pel Sàhara, corrent nit i dia… Són algunes de les \”bogeries\” dels protagonistes del pròxim \”Temps d\’aventura\”.

Aquest dijous i sota el títol de \”Superatletes\”, s\’emetrà a Temps d\’Aventura el reportatge que em varen fer sobre la meva participació a Namibia.. Al costat del meu, s\’emetran també els d\’un bons amics. Seguint el que diu l\’anunci del programa, el d\’Alaska és enSalvador Ribot, el dels deu ironmans, l\’Ochoa (que no tinc la sort de coneixer) i els dels 200km Nonstop pel sahara del bon amic Jaume Tolosa. M\’afalaga i fins i tot em \”sunroja\” que m\’anomenin Superatleta. Mai m\’he ni tant sols plantejat la possibilitat de ser anomenat així. La definició més exacte, però potser politicament incorrecte, seria \”Atletes sonats\”, o \”tios com una putacabra\”, però deixem-ho amb superatletes que muda més. Ens veiem dijous al vespre al Canal 33, o pels de fora per internet.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.