Campionat d\’Espanya d\’Atletisme a Barcelona

0
419

Per delegació de la RFEA, la Federació Catalana d\’Atletisme organitza els dies 1 i 2 d\’agost el 89 Campionat d\’Espanya absolut a Barcelona.
Nou anys després, l\’Estadi Olímpic Lluís Companys acull un Campionat d\’Espanya absolut on podrem gaudir del bo i millor de l\’atletisme espanyol; en joc les medalles i il·lusions de molts atletes i possiblement, l\’última oportunitat per aconseguir l\’anhelada necessària per acudir al Campionat del Món de Berlín que es celebra dues setmanes després. La competició servirà a més com a prova test de gran importància per la organització del pròxim Campionat d\’Europa a l\’aire lliure 2010, on un cop més la Ciutat Comtal serà l\’epicentre mundial del millor atletisme, en aquest cas amb la màxima competició europea. No et perdis la ocasió de gaudir de l\’atletisme espanyol, amb els millors atletes disputant-se el podi. | Per això, oferim tota la informació necessària per a què estiguis al dia del Campionat, amb normatives, horaris, rècords, historials, organització i molt més perquè puguis seguir el Campionat en tot moment. T\’esperem, no pots faltar a la cita!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.