Entrenaments Torre Mossèn Homs – Terrassa – Maria José Pueyo amb els mossenaires

0
442

Una vegada més les sorpreses als nostres entrenaments es succeïxen d\’una manera constant. De fa temps que coneixem en Miquel Moreno, atleta del Natació de Sabadell alhora que de corredors.cat i també mossenaire, qualitat que llueix per tot arreu on va, que va decidir venir a provar als nostres curiosos entrenaments compartits en gents vingudes de tot arreu. Amics vinguts des de La Garriga, Manresa, Sant Fruitós, Sant Quirze, Castellar, Castellterçol, Viladecavalls, Ullastrell, Barcelona, Matadepera, Sabadell, Terrassa i més. | Tot seguit va venir amb en Barcia i en Maten i ha estès amb els seus amics les virtuts i les possibilitats de les nostres trobades i ves per on, entre els seus amics hi ha una persona idolatrada per molts atletes com nosaltres, que ens agrada l\’atletisme i encara més la marató i que ara tinguem a la Maria José Pueyo, des de Sabinánigo ens omple d\’orgull, que admirem i seguim per la premsa i que ens fan gaudir i vibrar , quan els veiem optant a fer coses importants com pot ser anar a disputar uns campionats Olímpics, i haver estat campiona d\’Espanya i ser una atleta en actiu i amb moltes possibilitats sempre d\’obtenir un lloc entre els pocs escollits dels esportistes que en fan d\’atletisme la seva professió. Que un dia hi hagi l\’opció d\’entrenar-hi prop, de sentir-la parlar i de veure la senzillesa d\’una gran atleta amb tanta proximitat, això és fantàstic. Agrair a tothom la rebuda que li vau atorgar, venint a veure-la i sobretot i fent un rècord d\’assistència de corredors. Ja sabeu que tots sou una part i un tot d\’aquest invent dels dissabtes. Per part meva, dir que va ser una trobada memorable i històrica, i quedava només triar un circuït que per l\’època no és fàcil, donat que la calor i voler unir dues poblacions importants com Sabadell-Terrassa tot corrent, i trobar llocs amb força ombre i rics amb aigua i que tothom s\’hi trobés bé, era una tasca complicada. Una setmana abans ja havíem comprovat les excel·lències del triat i a mitja setmana ja es plantejava la possibilitat de fer-lo com això va ser i crec que amb bastant acceptació. Ser el responsable de la part fotogràfica i que sortís bé, de debò que en aquestes ocasions es fa difícil i espero haver encertat en deixar un record d\’aquest bonic i entranyable entrenament. Repeteixo una i mil vegades, agraïment pel vostre seguiment i per molts anys podem passar estones com la vàrem passar al costat d\’una gran campiona com és la Maria José Pueyo.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.