Cursa Tal Qual

0
1174

El passat dissabte dia 18, vam celebrar la que és la cursa més agosadara de totes les activitats que fem els Esbufecs, i en tot Ponent, l\’estimada i estiuenca Cursa Tal Qual on l\’únic requisit és fer-la nus. Enrere resta la primera edició on tant sols hi vam ser tres i hores d\’hara ja comptem amb una participació dels 15. La sortida és fa en un carrer de Mollerussa i passem per d\’altres, tot i que són de la rodalia, però amb la intensió de fer-la grossa si la participació augmenta amb escreix. | Cal remarcar que a Mollerussa ja es feien curses d\’aquest tipus als anys 1700 on darrerament s\’han trobat escrits i els participants eren excomulgats i els guanyadors obsequiats amb cordera, pollastres i cebes, aquestes als darrers. La cursa és feia al migdia i per la Festa major, cosa molt lluny hores d\’ara donat que l\’Ajuntament de Mollerussa fa tot el possible per que passem desapercebuts. Tot és farà si és pot i la nostra sortida és fa a les 23 hores de la nit del dissabte al diumenge del 18 al 19. Cal remarcar que en aquesta edició han participat un nen , l\’albert, i una nena, la Ivete, ambdós de 8 anys i dels Esbufecs que han donat l\’anècdota més simpàtica de la Cursa. Han participat atletes vinguts de Galicia, Aragó, Lleida, Hospitalet de Llobregat, Mollerussa, Torregrossa i Valls, que no ha estat més nombrosa per l\’horari. Des de l\’organització sol resta animar-vos a participar l\’any vinent on podreu experimentar una sensació inenarrable i de llibertat extrema. Al finalitzar i tras cruspir-nos la coca i refresc vam fer lliurament d\’un trofeu per a tots elavorat per nosaltres mateixos i d\’un diploma commemoratiu que s\’enviarà per correu electrònic. Per l\’any que bé volem doblar la participació. Per aquells reticents però amb ganes sol cal provar-ho. Us esperem a l\’estiu de l\’any 2010 a Mollerussa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.