Cursa Tal Qual

0
988

El passat dissabte dia 18, vam celebrar la que és la cursa més agosadara de totes les activitats que fem els Esbufecs, i en tot Ponent, l\’estimada i estiuenca Cursa Tal Qual on l\’únic requisit és fer-la nus. Enrere resta la primera edició on tant sols hi vam ser tres i hores d\’hara ja comptem amb una participació dels 15. La sortida és fa en un carrer de Mollerussa i passem per d\’altres, tot i que són de la rodalia, però amb la intensió de fer-la grossa si la participació augmenta amb escreix. | Cal remarcar que a Mollerussa ja es feien curses d\’aquest tipus als anys 1700 on darrerament s\’han trobat escrits i els participants eren excomulgats i els guanyadors obsequiats amb cordera, pollastres i cebes, aquestes als darrers. La cursa és feia al migdia i per la Festa major, cosa molt lluny hores d\’ara donat que l\’Ajuntament de Mollerussa fa tot el possible per que passem desapercebuts. Tot és farà si és pot i la nostra sortida és fa a les 23 hores de la nit del dissabte al diumenge del 18 al 19. Cal remarcar que en aquesta edició han participat un nen , l\’albert, i una nena, la Ivete, ambdós de 8 anys i dels Esbufecs que han donat l\’anècdota més simpàtica de la Cursa. Han participat atletes vinguts de Galicia, Aragó, Lleida, Hospitalet de Llobregat, Mollerussa, Torregrossa i Valls, que no ha estat més nombrosa per l\’horari. Des de l\’organització sol resta animar-vos a participar l\’any vinent on podreu experimentar una sensació inenarrable i de llibertat extrema. Al finalitzar i tras cruspir-nos la coca i refresc vam fer lliurament d\’un trofeu per a tots elavorat per nosaltres mateixos i d\’un diploma commemoratiu que s\’enviarà per correu electrònic. Per l\’any que bé volem doblar la participació. Per aquells reticents però amb ganes sol cal provar-ho. Us esperem a l\’estiu de l\’any 2010 a Mollerussa.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.