Blanco brilla a Barcelona i obté la mínima pel Mundial

0
387

El lloretenc Josep Lluís Blanco ahir va brillar en el Míting Internacional de Barcelona en els 3.000 metres obstacles, i només es va veure superat pels potents atletes kenians. Blanco es va convertir ahir en el primer espanyol que rebaixa la marca dels 8.20 en els últims tres anys amb un temps de 8:19.69. El de Lloret va mantenir un bonic frec a frec amb els corredors africans i finalment va obtenir el quart lloc de la classificació. A més a més, amb aquest temps, Blanco va obtenir la mínima A per participar al proper Mundial d\’Atletisme que es disputarà a Barcelona l\’any 2010. El guanyador de la prova va ser el kenià Wesley Kiprotich (8:17.03), que fou secundat pels seus compatriotes Linus Chumba i Elijah Chelimo. A la mateixa prova, dos homes amb molt de renom de l\’atletisme espanyol, Eliseo Martín i Antonio Jiménez, van abandonar.| D\’altra banda, la sensació del Míting barceloní va ser Marta Domínguez, que va batre amb suficiència el rècord espanyol dels 3.000 obstacles (9:09.38), la millor marca mundial de l\’any, i va eclipsar les grans estrelles de la reunió. Domínguez es va exhibir en una carrera pletòrica per rebaixar en més de set segons el rècord d\’Espanya que ella mateixa tenia des del passat 27 de juny a Màlaga (9:16.50). Respecte a la resta d\’espanyols, va destacar Jackson Quiñonez en els 110 tanques (13.45) -millor marca espanyola de l\’any- i les mínimes B de Barrios en els 800 metres, Vivancos en els 110 metres tanques i Naroa Agirre en perxa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.