LES ESTRELLES DELMÍTING CIUTAT DE BARCELONA

0
499

Aquests són els comentaris més importants que s’han fet a la conferència de premsa del Míting Ciutat de Barcelona que s’ha realitzat aquest migdia a l’Hotel Barcelona Princess. El director tècnic de la reunió, Luís Saladie, ha qualificat el Míting del més internacional de quants s’han disputat a Espanya, amb la presència de 288 atletes que representen a 53 països. És la primera de les dues proves test abans del Campionat d’Europa Barcelona 2010 que se celebrarà també a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. VERONICA CAMPBELL-BROWN, triple campiona olímpica de 200 i 4×100 metres Sobre el Míting Ciutat de Barcelona “Ara mateix em trobo molt bé i espero amb molta il—lusió el Míting de demà. Aquesta serà la meva tercera cursa de 200 metres d’aquest any i realment espero tenir sort com l’any passat amb una marca de 22.00 segons. L’any passat vaig acabar la cursa amb 21.98. M’agrada competir a Barcelona, és una ciutat molt bonica i certament estic encantada amb el tracte rebut”.| Sobre Berlín 2009: “Competiré a totes dues proves, els 100 i els 200. Estic molt segura de mi mateixa i tinc fe al meu entrenament, que és molt important. A més, tinc moltes ganes de competir a Berlín, especialment perquè m’agraden els reptes. Crec que ho faré bé”. Sobre els corredors jamaicans “Res no és impossible! Crec que els corredors jamaicans poden repetir el gran èxit de Beijing aquest any als Campionats del Món a Berlín”. MARTA DOMÍNGUEZ, campiona d’Europa de 5.000 metres Sobre Barcelona: “El meu objectiu és millorar la meva marca. Estic molt bé. La millor marca mundial de l’any no és molt difícil. A mi, com a Gulnara Galkina, no em preocupen les marques, però per afrontar Berlín en condicions he de córrer ràpid demà i començar a sentir sensacions. Disposaré d’una llebre, una atleta russa, que encapçalarà la cursa durant les quatre primeres voltes. Hem estudiat passar els 2.000 metres per sota de 6.10. Vaig dia a dia, no penso al Campionat d’Espanya. El que més em preocupa és la cursa de demà. Després parlaré amb el president de la federació per veure que farem amb el Campionat d’Espanya”. Sobre els obstacles: “He millorat algunes errades, sobre tot al pas de la ria. És el que més em preocupa ja que als obstacles normals no tinc problemes, no baixo el ritme i continuo a la mateixa velocitat. Espero que això es comenci a notar demà. L’any passat valia menys del rècord d’Espanya quan em va sortir a Barcelona. A veure demà…” NAROA AGIRRE, plusmarquista espanyola de salt amb perxa Sobre Barcelona: “Tinc molts bons records de Barcelona. És una pista molt bona, sobre tot ara amb la reforma. Les condicions són magnífiques i l’Estadi Olímpic té màgia. Tot i que la temporada no ha anat molt bé com a conseqüència de l’operació que vaig patir, ja donarem per bona la campanya si surt bé el Campionat del Món. Al menys això diu el meu entrenador. La veritat és que m’està costant més del que pensava. A l’hora de saltar, aquests problemes físics la veritat és que m’inhibeixen”. Sobre Berlín “Tinc la mínima B (4,35m) feta l’any passat, però encara espero aconseguir l’A en aquestes competicions a Barcelona. Si no la faig, espero que m’arribin. La veritat és que estic molt en forma. Trobo a faltar algunes rivals. S’ha marxat Dana Cervantes i la veritat és que estic una mica sola. Tant de bo hi hagués més noies per sobre des 4 metres. Quan hi ha lluita és quan t’exprimeixes més”. Sobre Isinbayeva “Veig bé a Isinbayeva, però crec que aquest estiu no ha tingut sort amb les condicions meteorològiques. S’ha d’esperar a veure-la de veritat. Les seves actuacions no fan justícia amb la seva vàlua”. ÁNGEL DAVID RODRÍGUEZ, plusmarquista espanyol de 100 metres Sobre Barcelona: “Tinc bones sensacions. He canviat algunes pautes de l’entrenament perquè els anys anteriors arribava passat a la gran competició. Feia les meves millors marques al maig o al juny. Espero que ara comenci a veure els fruits del treball d’aquest anys. Potser demà al Míting Ciutat de Barcelona o la setmana vinent. Jo sóc físicament més corredor de 200 metres que de 100, però a mi m’agrada més el 100. Una cosa és per què vals i una altra allò que t’agrada”. Sobre el Campionat d’Espanya: “Al Campionat d’Espanya faré tres proves, els 100, 200 i 4×100 metres amb el Barça. Espero fer el triplet

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.