LLISTA D’INSCRITS AL MÍTING CIUTAT DE BARCELONA 2009

0
3798

Edwards, Pestano, Kovago, Hastings, Montsho, Papp, Agirre… últimes altes. I una prova local de 800 metres que ha de ser seguida amb atenció: corren Reina, Marcos i Barrios
El Míting Ciutat de Barcelona s’ha enriquit a les darreres hores amb algunes altes de molt interès i especialment amb una prova local que serà un aperitiu pel Campionat d’Espanya més que interessant, la de 800 metres masculins. Aquesta distància clàssica del mig fondo comptarà amb diverses sèries, però la última, la millor, ja pot ser considerada la prova 19 del Míting Ciutat de Barcelona. A aquesta carrera participaran tres dels grans aspirants al títol de campió d’Espanya la pròxima setmana a Montjuïc, Antonio Reina, Luis Alberto Marco i Eugenio Barrios, que també, juntament amb el blaugrana Manuel Olmedo, aspiren a aconseguir un dels tres bitllets en joc de cara al Campionat del Món de Berlín (15-23 d’agost).| Es disputaran també les dues carreres de 1.500 metres reservades als triomfadors de la Challenge 10K Divina – Pastora amb atletes populars també excel—lents. A la carrera local de 400 metres, un altre nom a subratllar, Pau Fradera, que la setmana passada va formar part de l’equip de relleus que tan bona actuació va tenir al Campionat d’Europa sub-23 celebrat a Kaunas al millorar la marca espanyola de 4×400 metres. La seva millor marca d’aquest any és 47.86 Entre les novetats de les proves internacionals destaca la de Mario Pestano, que va acabar amb molèsties el dissabte a Saragossa. Es medirà al campió olímpic a Atenes, el lituà Virgilius Alekna, al subcampió olímpic a Pequín, el polac Piotr Malachowski, i al també espanyol Frank Casañas a una de les proves més destacades de la reunió. I una altra alta d’última hora, l’hongarès Zoltan Kovago, cinquè del món al 2009 (67,74 metres). La velocitat ha crescut amb el panameny Alonso Edwards, quart a la llista mundial de l’any de 200 metres amb 20.00. També s’incorporan velocistes de classe mundial com Natasha Hastings (400 metres) i Amantle Montsho (200). En 5.000 apareix l’hongaresa Krisztina Papp i en perxa, la campiona d’Espanya, Naroa Agirre. Hi ha un canvi al mig fondo, ja que Jesús España actuarà definitivament als 1.500 metres, deixant els 5.000 pel Campionat d’Espanya. D’aquesta última especialitat es cau també l’atleta d’eritrea Zersenay Tadese.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.