José Ríos ha de renunciar al mundial per passar pel quiròfan

0
473

Ja feia unes setmanes que hi havia la possibilitat real de publicar aquesta notícia que no hauríem volgut haver de publicar mai, però finalment el presi s\’ ha vist obligat a prendre aquesta decisió. Després d\’ un 2008 difícil semblava que el 2009 seria un gran any per a en José Ríos, sobretot havent dut a terme probablement la millor temporada d\’ hivern de la seva vida. El passat 1 d\’ abril va operar-se per solucionar una molèstia que arrossegava ja feia anys i havia d\’ estar entre 6 i 8 setmanes de baixa per reprendre posteriorment els entrenaments de cara a la marató del mundial pel qual ja estava seleccionat. Després d\’ aquest període, però, en Jose només ha pogut rodar degut a un altre dolor que li aparegué. Tot i això, ha intentat en tot moment continuar entrenant per arribar bé a la marató del campionat del mundial de Berlín, però no serà possible.| Finalment li han diagnosticat un osteofit en el sacre ilíac que li han de treure per la part interna, però s\’ ha d\’ operar per davant i és una intervenció complicada. Un osteofit és una protusió d\’ un os o un cartíleg que es sol desenvolupar pels voltants d\’ alguna articulació que està degenerant. No són font de dolor per si mateixos, però poden crear pressió en qualsevol nervi que surti de la columna vertebral i originar forts dolors. L\’ operació la durà a terme el dr. Humbert Ferrer el dia 19 d\’ agost i probablement el presi haurà d\’ estar ingressat uns 7 dies. En Jose, però, és optimista. Tot i que és conscient que als seus 35 anys molts il.luminats el jubilaran, ell està convençut que li queda molta corda encara i farà tot el possible per ser campió d\’ Europa de marató l\’ any vinent a Barcelona. Serà la segona gran cita internacional que es perdrà des dels Jocs Olímpics de Sidney al 2000. En l\’ anterior ocasió, igual que en aquesta, també havia estat seleccionat, de manera que encadena 10 anys consecutius dins la llista d\’ escollits, cosa de la que molt pocs poden presumir. L\’ altra absència fou al 2003 amb motiu el campionat del món a París. Aleshores fou una inoportuna apendicitis que, pocs dies abans de viatjar a la capital francesa, el va deixar K.O. Li desitgem que es recuperi el més aviat possible de la intervenció i que pugui fer realitat el seu somni de ser campió d\’ Europa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.