Veronica Campbell-Brown “VAIG A PER L’OR EN 100 I 200\”

0
2372

Veronica Campbell-Brown ha passejat per Barcelona de la mà de Barcelona 2010. Per la tarda ha realitzat el primer entrenament de cara al Míting Ciutat de Barcelona
Barcelona, 22 de juliol 2009 L’atleta jamaicana ha passat una jornada a bord d’un Bus turístic, que ha reservat per ella el Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010. Ha aprofitat per fer turisme per una ciutat que assegura que “li encanta” i a respondre les preguntes dels periodistes abans de d’anar a entrenar a la pista d’escalfament Joan Serrahima, que ja va visitar només arribar ahir a la ciutat comtal. Ha afirmat sentir-se bé i estar preparada per afrontar el proper repte, el Míting Ciutat de Barcelona, prova test del Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010, on correrà per primera vegada a Europa els 200 metres. | L’objectiu és córrer molt ràpid, on l’any passat va ser la gran estrella gràcies a la seva marca de 21.98 als 200 metres. “Vull fer una bona marca i demostrar a tothom que estic en molt bon moment. La lesió de Grècia ja està oblidada i em trobo molt bé i amb moltes ganes de tornar a competir. Aquest estiu només he disputat els 200 metres dues vegades –aquest serà el primer 200 que faci a a Europa- encara estic lluny de les meves millors marques. Quan encara tots tenim la imatge d’Ussain Bolt creuant la meta als Jocs Olímpics de Pequín, que li va valdre la medalla d’or, molts són els que es pregunten perquè són tan bons els atletes jamaicans. Campbell-Brown respon davant tanta persistència “que sempre hem estat bons esportistes, però arran de l’èxit obtingut als Jocs Olímpics ara molts es fan aquesta pregunta”. També afavoreix aquest èxit el sistema de high school imperant a Jamaica, “que fa que competim regularment des de molt joves”. Entusiasmada per l’arquitectura de la ciutat i sospirant per no tenir una mica més de temps per anar de compres, una de les seves debilitats, la jove atleta jamaicana no ha perdut detall dels monuments visitats. “M’ha encantat la Sagrada Família. Tots sabem que existeix, però quan la tens tan a prop resulta impressionant”, ha assegurat amb una amabilitat que crida l’atenció donat el seu “status” de gran estrella de l’esport internacional. La tres vegades campiona olímpica seguirà preparant aquests dies la seva participació al Míting Ciutat de Barcelona, pas obligat per la cita de Berlín. Està convençuda que tot li sortirà bé. Barcelona li va donar sort al 2008 abans dels Jocs Olímpics de Pequín i confia en què de nou es repeteixi la història aquest estiu. L’èxit que de ben segur obtindrà li servirà la preparació més important que tindrà de cara al més important objectiu immediat: aconseguir l’or al Mundial d’Atletisme de Berlín en els 100 i els 200 metres. I va més enllà, augurant que el pòdium només hi pujaran atletes jamaicanes.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.