MEMORIAL MIQUEL CONSEGAL

0
746

El proper divendres 24 de juliol se celebrarà la sisena edició del Memorial Miquel Consegal, organitzat pel Club Atletisme Canaletes Sant Martí a l\’Estadi de Can Dragó de Barcelona. El festival atlètic començarà a partir de les 19,00 hores amb el salt amb perxa i es realitzaran un total de tretze proves en aquesta competició que retrà homenatge a una de les figures més significatives de l\’atletisme català. Membre destacat d\’una nissaga familiar de grans atletes i entrenadors que han estat claus pel desenvolupament de l\’atletisme català durant varies generacions. Miquel Consegal va ser atleta internacional, Campió d\’Espanya i de Catalunya i posteriorment entrenador de prestigi durant dècades.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.