MEMORIAL MIQUEL CONSEGAL

0
561

El proper divendres 24 de juliol se celebrarà la sisena edició del Memorial Miquel Consegal, organitzat pel Club Atletisme Canaletes Sant Martí a l\’Estadi de Can Dragó de Barcelona. El festival atlètic començarà a partir de les 19,00 hores amb el salt amb perxa i es realitzaran un total de tretze proves en aquesta competició que retrà homenatge a una de les figures més significatives de l\’atletisme català. Membre destacat d\’una nissaga familiar de grans atletes i entrenadors que han estat claus pel desenvolupament de l\’atletisme català durant varies generacions. Miquel Consegal va ser atleta internacional, Campió d\’Espanya i de Catalunya i posteriorment entrenador de prestigi durant dècades.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.