MEMORIAL JULIO ÁLVAREZ

0
603

Aquest dimecres 22 de juliol s\’ha celebrat el Memorial Julio Álvarez a l\’Estadi Municipal d\’Atletisme El Congost de Manresa.
Cal destacar les actuacions de Berta Castells (VTiM) que ha vençut a la prova del llançament de martell amb un registre de 67,84 metres, Núria Ferrer (AA Catalunya) en javelina amb un tir de 49,37 metres, Ricard Parellada (ISS-L\’H) ha llançat 66,17 metres també en javelina, i José Javier Ortega (ISS-L\’H) ha vençut el pes amb 16,61 metres . Per últim, cal destacar el Rècord d\’Espanya de Veterans de llançament de disc a la categoria de M40 a càrrec de del Domingo Sánchez (ISS-L\’H) amb un registre de 51,46 m (1,5 kg ).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.