23a Cursa de la Diada Vila de Térmens

0
525

Es presenta el cartell de la Cursa
Aquest dimarts 21 de juliol s\’ha presentat el cartell que servirà per anunciar la 23a edició de la Cursa.
Pel que fa al disseny del cartell, enguany s\’ha apostat per una gamma de colors grisos i blaus, que segueixen la línia de disseny de la pàgina web. La fotografia correspon a la sortida de la cursa de l\’any passat, però sense que es reconegui cap dels atletes de l\’edició anterior, donant d\’aquesta manera una sensació de proximitat amb qualsevol dels possibles corredors d\’enguany.| L\’espai dels més de cinquanta col·laboradors ocupa també una part important dins del disseny general del cartell. Durant les properes setmanes els cartells i tríptics es repartiran per diferents municipis de les comarques de Ponent.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.