COPA I CAMPIONATS D\’ESPANYA DE CARRERA VERTICAL PER MUNTANYA FEDME

0
384

La Federació Espanyola d\’Esports de Muntanya i Escalada (FEDME), ha regulat per primera vegada aquesta nova modalitat esportiva i per això ha oficialitzat la primera Copa i Campionats d\’Espanya de Carrera Vertical per Muntanya. Seran tres proves repartides per la geografia espanyola, la primera es durà a terme a Cerler-Vall de Benasc el pròxim 25 de juliol coincidint amb el Vertical Kilometer de les GORE-TEX SERIES.| MODALITAT DE CURSA VERTICAL Les carreres de format CARRERA VERTICAL són competicions que consisteixen en pujar el més ràpidament possible una muntanya. Són proves curtes i explosives en les quals el recorregut busca el camí més ràpid i directe per assolir el cim. S\’engloba amb el nom de CARRERA VERTICAL a les curses per muntanya que s\’identifiquen pel seu recorregut només en pujada en distàncies relativament curtes, incloent els \”Quilòmetres Verticals\”, les \”Cronoescalades\” i el \”Vertical Running\”. En els darrers anys, aquesta modalitat ha experimentat un gran creixement i el nombre de participants és cada dia més gran. Algunes d\’elles, se celebren a cims accessibles únicament a peu però altres s\’organitzen en estacions d\’esquí, el que permet un còmode descens i sobretot la presència de públic entusiasta que anima els corredors. CALENDARI Copa de Espanya de CARRERA VERTICAL FEDME 25 Juliol 2009 – VK CERLER-VALLE DE BENASQUE – GORE-TEX SERIES CERLER – VALLE DE BENASQUE, HUESCA – Organització: No Limit www.verticalrunning.com 2 Agost 2009 – TORREON KILOMETRO VERTICAL BRAÑOSERA, PALENCIA – Organització: Club de Montaña Escalerilla http://torreon.branosera.com 1 Novembre 2009 – KILOMETRO VERTICAL PUIG CAMPANA FINESTRAT, ALICANTE – Organització: Unión Excursionista de Elche www.puigcampana.com Campionat de Espanya de CARRERA VERTICAL FEDME 1 Novembre 2009 – KILOMETRO VERTICAL PUIG CAMPANA FINESTRAT, ALICANTE – Organització: Unión Excursionista de Elche www.puigcampana.com

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.