COPA I CAMPIONATS D\’ESPANYA DE CARRERA VERTICAL PER MUNTANYA FEDME

0
556

La Federació Espanyola d\’Esports de Muntanya i Escalada (FEDME), ha regulat per primera vegada aquesta nova modalitat esportiva i per això ha oficialitzat la primera Copa i Campionats d\’Espanya de Carrera Vertical per Muntanya. Seran tres proves repartides per la geografia espanyola, la primera es durà a terme a Cerler-Vall de Benasc el pròxim 25 de juliol coincidint amb el Vertical Kilometer de les GORE-TEX SERIES.| MODALITAT DE CURSA VERTICAL Les carreres de format CARRERA VERTICAL són competicions que consisteixen en pujar el més ràpidament possible una muntanya. Són proves curtes i explosives en les quals el recorregut busca el camí més ràpid i directe per assolir el cim. S\’engloba amb el nom de CARRERA VERTICAL a les curses per muntanya que s\’identifiquen pel seu recorregut només en pujada en distàncies relativament curtes, incloent els \”Quilòmetres Verticals\”, les \”Cronoescalades\” i el \”Vertical Running\”. En els darrers anys, aquesta modalitat ha experimentat un gran creixement i el nombre de participants és cada dia més gran. Algunes d\’elles, se celebren a cims accessibles únicament a peu però altres s\’organitzen en estacions d\’esquí, el que permet un còmode descens i sobretot la presència de públic entusiasta que anima els corredors. CALENDARI Copa de Espanya de CARRERA VERTICAL FEDME 25 Juliol 2009 – VK CERLER-VALLE DE BENASQUE – GORE-TEX SERIES CERLER – VALLE DE BENASQUE, HUESCA – Organització: No Limit www.verticalrunning.com 2 Agost 2009 – TORREON KILOMETRO VERTICAL BRAÑOSERA, PALENCIA – Organització: Club de Montaña Escalerilla http://torreon.branosera.com 1 Novembre 2009 – KILOMETRO VERTICAL PUIG CAMPANA FINESTRAT, ALICANTE – Organització: Unión Excursionista de Elche www.puigcampana.com Campionat de Espanya de CARRERA VERTICAL FEDME 1 Novembre 2009 – KILOMETRO VERTICAL PUIG CAMPANA FINESTRAT, ALICANTE – Organització: Unión Excursionista de Elche www.puigcampana.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.