X CURSA DE MUNTANYA D’OSSERA

0
2018

Ossera es un petit nucli de població situat a la vessant nord del massis del Port del Compte, que pertany al municipi de La Vansa i Fórnols (Alt Urgell) i compta amb una població regular de 20 habitants, mantenint el caliu de poble familiar i ven avingut. Aquest diumenge dia 19 de juliol es va celebrar la Cursa de Muntanya que transcorre per un recorregut de 10 km amb un desnivell positiu de 450 m, fet que fa que sigui una cursa de muntanya asequible, amb un dificultat mitjana, apta per a tots aquells que es volen iniciar en aquesta modalitat de curses cada dia més de moda. La seva desena edició consolida el que es una de les curses més casolanes i amables del territori. Amb èxit de participació per aquest any 2009 en el que l’organització va haver de tancar les inscripcions abans d’hora a fi de poder garantir els bons tractes a la que ens ténen acostumats. | Enguany el triumf absolut va ser per el corredor dels 100 x 100 Fondistes de Tàrrega, Josep Maria Pijuan Pardell, amb un temps de 43 minuts i 48 segons i la victòria femenina absoluta se l’endugué Sara Vila Raya, amb un temps de 53 minuts i 55 segons, cal destacar que aquesta corredora experta en curses de muntanya milita al club Fondistes del Solsones i es membre de la selecció catalana en aquesta modalitat. En aquesta edició del 2009, la més exitosa pel que fa al nombre d’inscrits i corredors que van finalitzar la cursa, van ser 115 els inscrits i 99 els que van creuar la linia de meta. Previ a la cursa “gran”, es celebren dues curses infantils, per als mes petits de la casa, que van comptar amb més de 30 inscrits. Destaquem la procedencia de corredors vinguts d’arreu: Zaragoza, Vic, Solsona, Lleida, La Seu d’Urgell, Sanahuja, Tàrrega, i que juntament amb els acompanyants van fer petit el poble d’Ossera. Despres de la calor d’un dia magnífic d’estiu, els corredors, acompanyants i residents al poble es van aplegar en un dinar popular en el que els 250 comensals van fer petita la plaça del poble.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.