Rècord de participació i rècord absolut a la Mitja Marató per relleus de Mataró

0
511

Aquesta tercera edició de la mitja marató de Mataró ha estat una festa de les curses populars, tots eren amics, competint esportivament i donant-ho tot. Els que no corrien, esperant el seu relleu, animaven i ha estat molt curiós veure als corredors més ràpids avançant corredors continuament. Finalment els vencedors en homes han estat els companys de Roger Roca, que han fet rècord de la prova, i el mateix Roger Roca ha donat la volta més ràpida i ha fet el millor parcial. En noies, els dos maimakansus han arribat junts després de les 18 voltes amb recuperació final de Meritxell Portillo al seu relleu. Tots els resultats i detall de voltes i parcials els podeu trobar publicats a Internet i es poden comparar amb els dels anys 2007 i 2008.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.