Rècord de participació i rècord absolut a la Mitja Marató per relleus de Mataró

0
311

Aquesta tercera edició de la mitja marató de Mataró ha estat una festa de les curses populars, tots eren amics, competint esportivament i donant-ho tot. Els que no corrien, esperant el seu relleu, animaven i ha estat molt curiós veure als corredors més ràpids avançant corredors continuament. Finalment els vencedors en homes han estat els companys de Roger Roca, que han fet rècord de la prova, i el mateix Roger Roca ha donat la volta més ràpida i ha fet el millor parcial. En noies, els dos maimakansus han arribat junts després de les 18 voltes amb recuperació final de Meritxell Portillo al seu relleu. Tots els resultats i detall de voltes i parcials els podeu trobar publicats a Internet i es poden comparar amb els dels anys 2007 i 2008.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.