Txell Calduch,campiona d\’Espanay de 10 km en Pista

0
514

Aquesta nit, en la pista municipal de \”El Quirinal\” de Aviles, la manresana MERITXELL CALDUCH (FC Barcelona) ha tingut la seva millor actuació de la seva ja dilatada carrera esportiva al proclamar-se Campiona d\’Espanya Absoluta de 10000 metres llisos al guanyar amb suficient autoritat, amb un temps de 34\’07\”89. El podi d\’aquest estatal absolut l\’han completat en el segon graó com a subcampiona estatal l\’atleta cantabra MARIA ELENA MORENO (Asefican-Pielagos) amb 34\’22\”58, i el tercer graó ha estat per la madrilenya AZUCENA DIAZ (CAP-Alcobendas) amb 34\’27\”14. | La cursa ha estat conduida en els primers cinc quilòmetres per l\’asturiana ALBA GARCIA (Universitat d\’Oviedo) pasant-los en 17\’00\”. A partir d\’aquest moment, ha estat la cantabra ELENA MORENO qui ha llançat la cursa en el següent quilòmetre, pasant el 6000 en 20\’30\”, i ha estat a partir d\’aquest 6è quilòmetre quan l\’atleta manresana MERITXELL CALDUCH s\’ha posat al capdavant de la prova, no deixant aquesta privilegiada posició fins creuar la linea d\’arrivada, desprès de fer el darrer parcial de 1000 mes rapid de tota la cursa (3\’17\”68), proclamant-se Campiona d\’Espanya Absoluta de 10000 metres. Amb aquesta important fita esportiva aconseguida, la fondista manresana entrenada des de els seus inicis -fa 17 anys- per el manresà Lleonart, ha aconseguit pujar un esglaó mes dins la seva ja llauerada carrera esportiva, que compta amb un Mundial Absolut de Cros al 2000 (Villamoura(Portugal)), a mes de podis estatals en categories inferiors, i en els darrers anys, es considerada una referencia en les curses d\’asfalt, tant del calendari català com estatal.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.