MÍTING CIUTAT DE MATARÓ

0
306

Rècord de Catalunya Absolut de Marta Miró als 100 m tanques (13\”62)
Aquest dimecres 15 de juliol, s\’ha celebrat el Míting Ciutat de Mataró a l\’Estadi Municipal d\’Atletisme de la ciutat. Marta Miró (FCB) ha establert un nou Rècord de Catalunya dels 100 m tanques amb un registre de 13”62. També podem destacar alguns registres d\’interès com el de Laia Forcadell (ISS-L\’H) que ha marcat 58”15 als 400 m tanques, Irache Quintanal (FCB) que ha llançat 53,41 m en disc, José Javier Ortega (ISS-L\’H) ha marcat 16,78 m en pes, Mario Pestano (CC) que ha llançat 65,02 m en disc, i Naroa Aguirre (K-SS) que ha saltat 4,25 en perxa.|

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.