Més de 1500 inscrits al Triatló de la Vila

0
411

EL Triatló de la Vila ja és el Triatló Sprint més gran de l\’estat.
S\’ha superat la xifra d\’inscrits de l\’any passat i les inscripcions segueixen creixent a bon ritme. De moment ja hi ha més de 1500 inscrits i les previsions apunten a que es passará dels 1800. Serà la primera vegada que un triatló de distància Sprint tingui aquests participants, i consolidarà el Triatló de la Vila, com una de les proves amb més \”ganxo\” de l\’estat. L\’excelent organització i l\’atenció al participant que ofereix el Triatló de la Vila són els criteris més valorats pels participants, que consideren aquesta cita, com a ineludible dins de la temporada. La distància Sprint (750 metres nedant, 20km en bici i 5km corrent) és la mida ideal per captar els participants que s\’inicien en aquesta disciplina, la qual guanya adeptes any rere any.| Per ara, està confirmada la participació d\’en Xavi LLobet el triatleta Olímpic que va guanyar la darrera edició i d\’en Francesc Godoy, l\’internacional que va líder del circuit Zoot Triathlon Series al qual pertany el Triatló de la Vila. La sortida i l\’arribada es tornaran a cel·lebrar com el darrer any, al Port Olímpic, entre la Platja de la Barceloneta, el Moll de Marina i el Moll de Mestral. Un dels llocs més espectaculars de Barcelona per la cel·lebració d\’un triatló. Durant tot el matí de diumenge 26 de juliol, el Moll de Mestral es transforma en una concentració d’esportistes i públic que ocupen gairebé tot l\’espai del passeig i omplen tots els establiments de la zona. Enguany, l’organització a conservat el circuit de ciclisme de dues voltes de 10km, i a transformat el circuit de cursa a peu en una gran volta de 5km, que arriba fins el parking de la Mar Bella. D\’aquesta manera els participants podran gaudir de una cursa fluida i sense massificacions. El lliurament de dorsals es farà el dissabte a la tarda al Moll de Mestral, de les 16h a les 20h, on també es farà la Expo del Triatleta, on seran presents les marques més emblemàtiques del món del triatló. El patrocinador ZOOT obsequia la inscripció als participants que realitzi una compra de material Zoot superior a 100€. A més, l’organització regala un maillot INVERSE a tots els que completin tres de les quatre proves del circuit Zoot Triathlon Series.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.