Roger Roca guanya la Challenge 10K BCN Divina Pastora

0
521

La Challenge 10K BCN Divina Pastora 2009 va concloure el pasat 5 de juliol a la cursa de la Maquinista, on es van lliurar els premis d’aquesta primera edició. Més de 8000 participants van demostrar l\’èxit de la challenge que seguirà l\’any vinent amb més curses i més participació. L’atleta igualadí del Futbol Club Barcelona Roger Roca, que aconseguia la 3ª posició en la Cursa de la Maquinista, s’imposava en la classificació general de la Challenge amb 394 punts, 10 punts més que Sergio Enriquez del Pratenc. En la classificació femenina la victòria fou per la manresana, també del Barça, Txell Calduch.| La challenge 2009 constava de 5 curses, en que puntaven les 4 millors actuacions de cada atleta: 10 Km Sant Silvestre Barcelonesa, 10k Sant Antoni, 10k Cursa Bombers-Nike, Cursa El Corte Inglés – 11K i 10K La Maquinista. Vist l’èxit d’aquesta primera edició ja es prepara l’edició del 2010, amb un calendari de 7 curses barcelonines.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.