Gran Premi Internacional de les Nacions – Olla de Núria

0
396

Gran Premi Internacional de les Nacions de curses de muntanya , on poden participar tots els corredors que vulguin i defensan la seva nació, sense cap mena de limitacions. Estan confirmats corredors de les nacions de: Catalunya, Euskadi, Portugal, Mèxic, França, Andorra, Espanya, Anglaterra, Itàlia, Marroc, Veneçuela i País Valencià. Entre els corredors, 7 dels 8 campions del món que han existit en l\’història d\’aquest esport. Serà també una diada revindicativa en favor de la nostra Selecció.| Més informació a www.olladenuria.cat Gran Premi Internacional de les Nacions – Olla de Núria Tipus: Sporting Event Amfitrió: En favor la Selecció Catalana de Curses de Muntanya Data i hora d\’inici: diumenge, 19 / juliol a les 08:30 Dia i hora de finalització: diumenge, 19 / juliol a les 15:30 On: Santuari de Núria

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.