Milla Urbana d\’Atletisme Sabadell 17 de juliol a les 21:00 hores

0
513

Com a les passades edicions, enguany torna a celebrar-se la milla més antiga de Sabadell en la seva XVIIa edició, en el marc de la festa major del barri de Covadonga. Pel que fa el circuit s\’ha canviat l\’arribada, on es farà a la plaça de la Sardana (FIRA SABADELL). A continuació podem veure el recorregut: TORRE DE L´AIGUA ( C/ PELAI BRIZ) – C/ COVADONGA- C/ DELS COMTES – C/ BONAVISTA – C/ CARDONA – C/ COVADONGA i PLAÇA DE LA SARDANA ( FIRA SABADELL ). Inscripcions gratuïtes hora abans de la cursa, a peu de la torre de l\’aigua. | CATEGORIES: Categoria A: masculins i femenins (1995-2009) Categoria B: masculins i femenins des de 1994 enrere. Els premis contaràn de: 1r Classificat/a de cada categoria: Pernil Ibèric 2n Classificat/a de cada categoria: Formatge i bull 3r Classificat/a de cada categoria: Llonganissa artesana A l\’arribada de la cursa, hi haurà obsequi els 100 primers/res d\’una samarreta i avituallament per a tothom. Al final de l\’entrega de premis, es farà un sorteig d\’un fantàstic lot d\’embotits. Col·laboren: Ajuntament de Sabadell , Club natació Sabadell , Joventut atlètica Sabadell, Vidal Papers.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.