ELS 10.000 m DEL CASTELL DE CALAFELL . 18-juliol-2009.

0
504

La 3ª Pujada al Castell – els 10.000 m del Castell de Calafell, està emmarcada dins dels actes de les Festes Majors de la Santa Creu . Aquest esdeveniment esportiu neix amb l’ànim d\’unir la platja (Plaça del Mil•lenari) amb l\’interior i punt més alt del nucli antic del municipi representat pel castell. El Castell de Calafell documentat des del 1037. Durant el segle XIV va pertànyer a la família Castellbisbal, senyors també de Cubelles, i posteriorment a la família Palou. És d’estil Romànic està situat en un turó a uns 70 m. aprox. Sobre el nivell del mar i està catalogat com un bé d’interès nacional. Aquest any la cursa canvia el seu format passant de la distància de 4.500 m a 10.000 m augmentant així la seva dificultat i per tant el repte a aconseguir. Cronometratge ChampionChip. | També l\’horari es modifica i és presenta com una novetat ja que la sortida és a les 20\’30 h (20:00 h per a les categories infantils), això està pensant per diversos motius: el primer d\’ells és que la temperatura a aquesta hora és molt més agradable, també és important l\’ambient que envolta en aquesta hora el passeig marítim i els carrers de Calafell, finalment els corredors quilòmetre a quilòmetre podran descobrir i gaudir d’un circuit no exempt de duresa i especialment dissenyat per gaudir amb la recompensa final d\’arribar a la meta amb la posada de sol que a Calafell són veritablement úniques i en un entorn medieval històric que envolta el nucli antic de Calafell. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Calafell i el Club Calafell Costa Daurada Runners, us convida a participar i gaudir d’aquest esdeveniment esportiu, de les festes majors de la Santa Creu i de tot el que a Calafell us podeu trobar, especialment, bona gent, bones platges, molta cultura i bons

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.