ELS 10.000 m DEL CASTELL DE CALAFELL . 18-juliol-2009.

0
310

La 3ª Pujada al Castell – els 10.000 m del Castell de Calafell, està emmarcada dins dels actes de les Festes Majors de la Santa Creu . Aquest esdeveniment esportiu neix amb l’ànim d\’unir la platja (Plaça del Mil•lenari) amb l\’interior i punt més alt del nucli antic del municipi representat pel castell. El Castell de Calafell documentat des del 1037. Durant el segle XIV va pertànyer a la família Castellbisbal, senyors també de Cubelles, i posteriorment a la família Palou. És d’estil Romànic està situat en un turó a uns 70 m. aprox. Sobre el nivell del mar i està catalogat com un bé d’interès nacional. Aquest any la cursa canvia el seu format passant de la distància de 4.500 m a 10.000 m augmentant així la seva dificultat i per tant el repte a aconseguir. Cronometratge ChampionChip. | També l\’horari es modifica i és presenta com una novetat ja que la sortida és a les 20\’30 h (20:00 h per a les categories infantils), això està pensant per diversos motius: el primer d\’ells és que la temperatura a aquesta hora és molt més agradable, també és important l\’ambient que envolta en aquesta hora el passeig marítim i els carrers de Calafell, finalment els corredors quilòmetre a quilòmetre podran descobrir i gaudir d’un circuit no exempt de duresa i especialment dissenyat per gaudir amb la recompensa final d\’arribar a la meta amb la posada de sol que a Calafell són veritablement úniques i en un entorn medieval històric que envolta el nucli antic de Calafell. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Calafell i el Club Calafell Costa Daurada Runners, us convida a participar i gaudir d’aquest esdeveniment esportiu, de les festes majors de la Santa Creu i de tot el que a Calafell us podeu trobar, especialment, bona gent, bones platges, molta cultura i bons

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.