taula rodona sobre el tema: l\’ atletisme actual

0
482

El proper 31 de juliol l\’ Institut Municipal d\’ Esports de Mataró organitza una taula rodona sobre el tema: \”Una ullada a l\’ atletisme actual\”.
La xerrada estarà moderada per Josep Mª Antentas i compta amb gent important del món de l\’ atletisme:
– José Alonso Valero, ex-atleta d\’ èl.lit i actualment mànager d\’ atletes d\’ èl.lit. – Marta Fernández de Castro: ex-atleta d\’ èl.lit i tècnic en gestió de l\’ esport del Consell Valencià de l\’ Esport. – Esteban García: quiromassatgista del centre CTM de Mataró. – Luis Miguel Landa: ex-atleta d\’ èl.lit i responsable de fons de la R.F.E.A. – Dong Liu: campiona del món en 1500 al 1993. – Fabián Roncero: actual recordman europeu en mitja marató i espanyol en 10.000.|

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.