ADÉU AL MATERIAL ESPORTIU AMB EL QUE ES VA FER BARCELONA 92

0
453

Les darreres empremtes de Barcelona 92 abandonen l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Montjuïc. El vell material esportiu que va servir per la disputa de les proves d’atletisme durant els Jocs Olímpics de Barcelona, substituït pel que acaba d’arribar de cara a les imminents proves test del Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010, ha deixat el seu lloc als magatzems i marxa amb destinació Badalona.| La Unió Gimnàstica i Esportiva de Badalona no ha tingut cap problema per aprofitar la gran majoria dels elements del joc de material esportiu de fa gairebé 20 anys que es conservava a l’Estadi Olímpic de Montjuïc. La majoria d’aquests elements encara es poden utilitzar i són molt pocs, potser els matalassos de caiguda dels saltòmetres d’alçada i perxa, els que no es troben en un bon estat. El material esportiu s’instal—larà a l’estadi de les Pistes Municipals d’Atletisme Paco Águila i serà gestionat tant pel Servei d’Esports de l’Ajuntament de Badalona com pel club que actualment presideix l’antic marxador internacional Andrés Marín. El Míting Ciutat de Barcelona del pròxim 25 de juliol estrenarà tot el material que acaba de desembarcar la firma MONDO a Montjuïc. Per l’any vinent encara faltarà el més important: la pista de material sintètic a l’anella. Serà de color blau i del tipus Mondotrack FTX.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.