Els 10K d\’Andorra del 12 de juliol ja superen els 300 inscrits

0
534

Aprofitant el pas del tour per Andorra, més de 300 corredors catalans s\’han inscrit als 10 K d\’Andorra del proper 12 de juliol. Es rècord absolut de participació. Les inscripcions segueixen obertes fins dijous a les 17 hores. Inscripcions. Es una bona oportunitat per gaudir del Tour divendres que arriba a Ordino, veure la sortida del dissabte, anar de compres per la tarde aprofitant les rebaixes i rematar el cap de setmana amb una cursa simpàtica, sense gaires pujades i final a l\’Estadi Comunal al centre d\’Andorra la Vella el diumenge, 12 a les 10 del matí. A més aquesta cursa puntúa doble a la Lliga Internet, com premi a una fidelitat d\’anys donant suport a aquesta competició que aplega les 100 curses més importants de Catalunya.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.