DRISS LAKOUAJA GUANYA LA XXXª CURSA POPULAR DE LA FESTA MAJOR DE TERRASSA !!

0
513

En aquesta nova edició, en que es va batre el rècord de participació amb més de 1500 atletes, el marroquí Driss Lakouaja va ser el més que merescut guanyador, acompanyat de José Manuel Granadero i del egarenc Jaume Leiva. En l’apartat femení la ucraniana Inna Lebedieva va dominar la prova, que va pujar al pòdium amb l’Anna Cos, segona, i Vicky Martos, tercera.
Enclavada dins del marc de la Festa Major, la cursa popular atlètica de Terrassa, va ser un any més la cita esperada per molts corredors amateurs de la ciutat i contrades, fins i tot vinguts de Madrid. L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa, va organitzar aquesta XXXena edició de la cursa popular i que va reunir entre petits i grans a més de 1500 atletes.| En la Rambla d’Egara, en la Plaça Ricard Camí, punt de sortida i arribada d’ambdues curses, durant tota la tarda nit, s’hi va congregar un gran nombre de públic, familiars, amics, espectadors i ciutadans que volien viure de prop aquest especial event, que a més per cinquè any consecutiu, té el caràcter de solidari, ja que les inscripcions seran entregades com a donatiu a la Fundació Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica (Oncolliga). A les 19,30 h puntualment va tenir lloc la sortida de la cursa infantil, més de 250 nens i nenes, els més petits fins i tot amb bolquers i acompanyats dels seus pares, van córrer per la Rambla d’Egara amunt i avall… i engrescats per l’ambient i l’entusiasme no volien parar malgrat passar l’arc d’arribada i haver cobert els 1450 m. Tots amb els seus corresponents chips, per primera vegada a Catalunya en una prova infantil. Els guanyadors absoluts van ser : – En l’apartat masculí : Albert Soto (5:09), Marc Cano (5:10) i Bernat Garreta (5:13) – En l’apartat femení : Sonia Utrera (5:30), Paula Solà (5:49) i Laia Perea (6:00). I tot seguit la prova sènior, a les 20,-h, una multitud de corredors preparats i aglomerats en la línia, esperant el tret de sortida a càrrec del Regidor d’Esports Sr. Alfredo Vega. Al capdavant de la cursa des del primer moment, es van situar els atletes d’elit Driss Lakouaja (A.A. Catalunya), Josep M. Granadero (C.A. Igualada), Benito Ojeda (Diadora DC), Roger Campoy (F.C. Barcelona), Jaume Leiva (A.A. Blanc i Blava) Addeslam El Ouahabi (Club Atletisme Canovelles), Marc Otero (J.A. Sabadell) i entre d’altres. Seguits i al seu costat, amb més emoció, la resta de corredors amateurs i populars, uns posant a prova la seva condició física i intentant millorar temps i d’altres passant una bona estona amb una pràctica esportiva que per multitudinària és especial i carismàtica i pel seu caràcter de solidària, única i entranyable. En el km 2 Lakouaja va canviar el ritme i va marcar una distància considerablement sobre el segon grup, format per en Leiva, Ojeda i Granadero. En la Cª de Castellar aquest grup es va reduir amb en Leiva i Granadero i ja en l’Avinguda Jaume I, el més destacat era Granadero. Així en Driss Lakouaja, per segon any consecutiu, va passar la línia de meta com a guanyador, amb un temps de 23’23”, més tard amb 24’09” ho va fer en Josep M. Granadero i tercer va ser l’egarenc Jaume Leiva amb 24’26”. Destacar que en Ojeda i Campoy, a falta d’uns 600 m per la meta, van protagonitzar una fantàstica pugna en la seva lluita pel quart lloc, que va guanyar en Roger Campoy (24’34”), i en Benito Ojeda va ser cinquè amb 24’40”. L’atleta ucraniana Inna Lebedieva (29’23”) va ser la gran vencedora de la prova, col·locant-se en primera posició de del tret de sortida, i amb avantatge final de més de dos minuts sobre la segona classificada l’egarenca Anna Cos. Tercera va ser Vicky Martos amb un temps de 33’21”, quarta Carme Ballesteros amb 33’37” i cinquena Isabel Abril amb 34’04”. Tots els participants van ser obsequiats amb una samarreta commemorativa d’aquesta cursa, amb la frase “T’estimo Terrassa”. La jornada va concloure amb l’entrega de premis i trofeus als guanyadors absoluts de les dues curses i els corresponents a les diferents categories. Com a fi de festa es va procedir al sorteig, entre tots els participants de la cursa infantil i mitjançant el chip amb el que van córrer, del VIATGE A EURODYSNEY PARIS, gentilesa de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, amb motiu del seu Xè aniversari i del patrocinador VARO Hnos. L’agraciat va ser en Gerard Diestre. Igualment per part de la Fundació Oncolliga van rifar diversos obsequis, pel sistema de venda de butlletes, i com a donatiu i contribució a la tan lloable causa d’aquesta Fundació.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.