Vols acompanyar l’Alexandra els 2 kms últims a BCN?

0
1657

L’Alexandra Panatoyou, l’ultra-maratoniana grega que resideix a casa nostra, està acabant una gesta: la de recórrer mitja Espanya en un mes, corrent cada dia, per fer un total de 2010 quilòmetres tot promocionant els Campionats d’Europa d’Atletisme 2010 que se celebraran a Barcelona l’any que ve. El dilluns arribarà a Barcelona de retorn, i molts corredors i corredores l’anirem a esperar per fer amb ella els 2 darrers quilòmetres, des de davant de Les Fonts de Montjuïc fins a l’Estadi, on acabarà la seva proesa. Si vols formar part d’aquesta comitiva de la família atlètica de la ciutat de Barcelona, ja ho saps. Dia d’arribada: dilluns 6 de juliol Punt de trobada: Avinguda Rius i Taulet-Avinguda Maria Cristina (en front de Les Fonts) Hora: 5 de la tarda. T’esperem! Per a informació, la resta del periple és aquest: Valmania – Santpedor – divendres 3 Santpedor – Viladrau – dissabte 4 Viladrau – Lloret de Mar – diumenge 5 Lloret de Mar – Barcelona – dilluns 6

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.