Vols acompanyar l’Alexandra els 2 kms últims a BCN?

0
2449

L’Alexandra Panatoyou, l’ultra-maratoniana grega que resideix a casa nostra, està acabant una gesta: la de recórrer mitja Espanya en un mes, corrent cada dia, per fer un total de 2010 quilòmetres tot promocionant els Campionats d’Europa d’Atletisme 2010 que se celebraran a Barcelona l’any que ve. El dilluns arribarà a Barcelona de retorn, i molts corredors i corredores l’anirem a esperar per fer amb ella els 2 darrers quilòmetres, des de davant de Les Fonts de Montjuïc fins a l’Estadi, on acabarà la seva proesa. Si vols formar part d’aquesta comitiva de la família atlètica de la ciutat de Barcelona, ja ho saps. Dia d’arribada: dilluns 6 de juliol Punt de trobada: Avinguda Rius i Taulet-Avinguda Maria Cristina (en front de Les Fonts) Hora: 5 de la tarda. T’esperem! Per a informació, la resta del periple és aquest: Valmania – Santpedor – divendres 3 Santpedor – Viladrau – dissabte 4 Viladrau – Lloret de Mar – diumenge 5 Lloret de Mar – Barcelona – dilluns 6

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.