MATAGALLS MONTSERRAT 2009

0
395

30 ANYS
Enguany el Club Excursionista de Gracia organitza la seva 30 ena edició de la travessa de muntanya amb mes historia a Catalunya, el que va néixer com un repte que va llençar Mossèn Jaume Oliveres gran alpinista que la va realitzar l’any 1.902, i ara s’ha convertit en tot una efemèride de l’excursionisme català, Aquesta iniciativa que va néixer l’any 1.976 enguany dona la oportunitat de gaudir-la a tots els aficionats a les proves de resistència tan de casa nostra com foranies. Un exemple es la participació de esportistes de primer nivell que volen conèixer i experimentar la seva pròpia resistència en una prova de 83,3 km. i una gran part del recorregut nocturn.| Un cop mes l’organització s’adapta a les noves tecnologies amb els controls a traves de la lectura dels codi de barres que cada participant dura en la seva targeta d’inscripció i un altre eina que facilita aquesta es la possibilitat de fer-ho via Internet (www.cegracia.cat). Un altre aspecte que volem ressaltar un cop mes es el nostre compromís amb el respecte al medi i per aquesta raó el nombre màxim de participa’ns que admetrà l’organització serà de 3.000. Restem a la vostra disposició Club Excursionista de Gracia Passatge Molet, 4 08006-BARCELONA

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.