MATAGALLS MONTSERRAT 2009

0
458

30 ANYS
Enguany el Club Excursionista de Gracia organitza la seva 30 ena edició de la travessa de muntanya amb mes historia a Catalunya, el que va néixer com un repte que va llençar Mossèn Jaume Oliveres gran alpinista que la va realitzar l’any 1.902, i ara s’ha convertit en tot una efemèride de l’excursionisme català, Aquesta iniciativa que va néixer l’any 1.976 enguany dona la oportunitat de gaudir-la a tots els aficionats a les proves de resistència tan de casa nostra com foranies. Un exemple es la participació de esportistes de primer nivell que volen conèixer i experimentar la seva pròpia resistència en una prova de 83,3 km. i una gran part del recorregut nocturn.| Un cop mes l’organització s’adapta a les noves tecnologies amb els controls a traves de la lectura dels codi de barres que cada participant dura en la seva targeta d’inscripció i un altre eina que facilita aquesta es la possibilitat de fer-ho via Internet (www.cegracia.cat). Un altre aspecte que volem ressaltar un cop mes es el nostre compromís amb el respecte al medi i per aquesta raó el nombre màxim de participa’ns que admetrà l’organització serà de 3.000. Restem a la vostra disposició Club Excursionista de Gracia Passatge Molet, 4 08006-BARCELONA

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.