BARCELONA 2010 PREPARA UNA GRAN REBUDA A ALEXANDRA PANAYOTOU

0
500

La ultramaratoniana grega, que demà arribarà a Viladrau i el diumenge a Lloret, assolirà la línia de meta de l’Estadi Olímpic el dilluns a les 6 de la tarda. Serà aclamada com una heroïna
Una gran rebuda li espera a Alexandra Panayotou el proper dilluns dia 6 a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Quan ha cobert ja 28 jornades corrent sense parar per promocionar Barcelona 2010, la ultramaratoniana grega entreveu ja a l’horitzó l’arribada a Barcelona, que es produirà pel litoral, ja que la última etapa la començarà a Lloret de Mar i correrà prop del mar. Seran una mica més de 80 els quilòmetres de l’última jornada, la més dura de tot el desafiament. L’hora prevista de la seva arribada, amb totes les precaucions del cas, és a les 6 de la tarda.| La línea d’arribada estarà fixada a la pròpia recta de l’Estadi Olímpic, on Pere Alcober, president del Comitè Executiu de Barcelona 2010, i Mónica Barra, coordinadora general, l’esperaran per ferli tots els honors. S’espera també la presència de molts atletes de ruta que són amics de la corredora grega, que ja porta més de sis anys residint entre nosaltres. B10 organitzarà un cordó amb voluntaris del Campionat a la tornada triomfal a l’Estadi Olímpic que té pensat donar. Panayotou, que avui ha gaudit del seu dia de descans setmanal (només 30 quilòmetres), tindrà demà dissabte una etapa molt difícil entre Santpedor i Viladrau. I el diumenge haurà d’arribar a Lloret de Mar, on rebrà una càlida benvinguda, aquesta vegada acompanyada per José Luis Blanco i altres companys d’entrenaments del subcampió europeu de 3.000 obstacles. A la localitat costera podrà descansar de veritat ja que serà la primera vegada en gairebé un mes que dormirà a un autèntic llit. A Lloret canviarà l’autocaravana per l’habitació d’un hotel. El recorregut d’aquesta etapa del diumenge és el següent: Viladrau, Sant Hilari de Sacalm, Sant Miquel de Cladells, Sta. Coloma de Farners i per la C-63 fins a Lloret de Mar. En aquestes últimes etapes, la ultramaratoniana està sortint a córrer entre les 6.30 i las 6.45 del matí. Superada la onada de calor sahariana que Catalunya ha patit els darrers dies, l’atleta grega creu que ja no hi haurà cap problema per completar la seva gesta, digna d’elogi i de figurar al llibre Guiness dels rècords.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.