15 anys de La Primera Marató de Muntanya de Catalunya

0
490

Sant Llorenç Savall torna a preparar-se per acollir un dels esdeveniments esportius amb més trajectòria i acceptació de la comarca. La Primera Marató de Muntanya de Catalunya arriba aquest any a la 15a edició i, com és habitual, va acompanyada de la Mitja Marató, la Cursa de Sant Jaume i el Primer Canicross de Catalunya. La qualitat tècnica i organitzativa de les curses les converteix en cites destacades de l\’atletisme de muntanya. Aquest any, degut a l\’èxit del nou circuit que va tenir el de l\’any passat es manté el mateix circuit, tot i que hem modificat els ultims 7 km, que faran que l\’arribada al poble sigui més atractiva que les últimes edicions.| Després de molts anys de mantenir un recorregut similar, l\’any passat ja es va innovar per endinsar-se al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i fer una cursa molt més tècnica i aquest any també es manté el mateix circuit iniciat l\’any passat. Els corredors de la Marató i la Mitja Marató hauran de suportar un fort desnivell, mentre contemplen les vistes sobre un dels paisatges més bonics de les comarques barcelonines. Aquest any, la Marató inclou la pujada al cim de La Mola (1.104 m) i forma part del Circuit Català de Curses de Muntanya, essent la primera cursa d\’aquest tipus que s\’inclou en el circuit. Les inscripcions ja estàn obertes !! Enguany les inscripcions seran únicament a través del web www.maratocatalunya.cat i amb pagament on-line amb targeta de crèdit.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.