NOVETATS EN LA CURSA POPULAR DE LA FESTA MAJOR DE TERRASSA !!

0
448

Ja s’ha obert la inscripció per a la XXXena Cursa Atlètica de la Festa Major de Terrassa, puntuable pel Sisè Circuit de Curses Atlètiques Ciutat de Terrassa, i que es celebrarà el proper dissabte 4 de Juliol. Per cinquè any consecutiu tindrà un caràcter especial esportiu i solidari a favor d’Oncolliga. L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa, organitza la XXXena edició de la cursa popular de la Festa Major de Terrassa. I que com és habitual està composta de dues curses, que tindran la seva sortida i arriba a la Rambla d’Egara, a la Plaça Ricard Camí | – La infantil, que està prevista amb tret de sortida a les 19,30, i amb un recorregut de 1450 m per la Rambla d’Egara. – La d’adults, a les 20,-h, amb un circuit de 7800 m pels carrers de nostra ciutat, partint de la Rambla d’Egara (direcció Sud-volta Portal de Sant Roc, Rambla d\’Egara (direcció nord), Passeig 22 de Juliol, C/ del Nord, C/ Societat, C/ Garcia Humet, Av. Jacquard, Crta. Castellar, Av. Jaume I, Av. Abad Marcet, Av. Josep Tarradellas i arribada a la Rambla d\’Egara. Avituallament al km 4,5 aprox. Tots els participants seran obsequiats amb una samarreta commemorativa d’aquesta cursa. INSCRIPCIONS : al preu d’1 €, que es farà efectiu al recollir el dorsal el mateix dia de la cursa, a partir de les 18,-h i fins a 30 min. abans de l’inici, es poden fer a través de la pàgina web de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, www.mitjaterrassa.cat, o presencialment en el SERVEI DE CULTURA I ESPORTS de Terrassa, del Carrer Font Vella 28, de 9 h a 15 h i de 17 h a 20 h), en el CLUB NATACIO TERRASSA, de l’Avinguda Abad Marcet s/n , a INTERSPORT AROCA de l’ Av. Barcelona, 37 de TERRASSA, als ESPORTS KÑERA de Terrassa, C/ Sometent Castellà, 118, a CALIFORNIA SPORTS del C/Lepant, 209 de TERRASSA, al preu d’1 €, fins el 1 de Juliol a les 19,-h, o fins que s’arribi als 1200 inscrits en al cursa d’adults i als 300 en l’infantil, en cap cas s’admetran inscripcions el dia de la cursa. CURSA SOLIDARIA : Com en les darreres edicions, aquesta cursa té un caràcter marcadament solidari, ja que les inscripcions, al preu simbòlic d’1 €, s’entregarà enguany com a donatiu a la Fundació Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica (Oncolliga). Aquesta entitat sense ànim de lucre té com a finalitat donar atenció integral, assessorar, informar, orientar i fer seguiment als malalts de càncer i la seva família al llarg de tot el procés de la malaltia. Formada per un equip de treballadors socials, psicòlegs, familiars i 80 voluntaris, ofereixen tota una sèrie de programes de suport psicosocial en la Comarca del Vallès Occidental. Programes de prevenció, educació, sensibilització i rehabilitació en el centre especialitzat d’atenció a afectats de càncer de laringe i activitats a dones afectades de càncer de mama. Per a més informació www.oncolliga.entitatsbcn.net NOVETAT : El control del temps es farà pel sistema de xip. La CURSA INFANTIL TAMBÉ. Serà la primera vegada que es fa servir aquest sistema en una cursa infantil. Tots els participants petits i grans hauran de córrer amb xip, be el propi o el que l’organització faciliti fins a mitja hora abans de començar la cursa en el moment de recollir el dorsal. Per més informació o aclariments podeu consultar la pàgina web www.mitjaterrassa.cat o adreçar-vos al 696 233646.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.