Ja pots inscriure\’t a la Cursa de la Mercè 2009!

0
507

El termini per inscriure\’s finalitza el proper 15 de setembre, encara que les inscripcions podrien tancar-se abans en el cas d\’arribar a la xifra màxima de participants, fixada en 10.000 persones L’estiu acaba de començar, i per a molts també ho fan les més que esperades vacances. No obstant, els amants de l’esport, i més concretament de l’atletisme, ja comencen a fer boca amb la proximitat de la tracta final de l\’estiu barceloní: la Festa Major de la ciutat de Barcelona i la seva emblemàtica cursa, la Cursa de la Mercè. La prova esportiva més popular de la festa gran de la ciutat, que enguany celebra la seva 31a edició, torna el proper 20 de setembre a les 9.30 hores per recórrer, durant els tradicionals 10 quilòmetres, els principals carrers de la ciutat.| Així és que, qui vulgui participar en la cursa i no vulgui arriscar-se a quedar-se fora, ja que les inscripcions es tancaran en arribar als 10.000 participants, ja poden inscriure’s a través del web de la Cursa de la Mercè 2009. El període d’inscripció per Internet es perllongarà fins al proper 15 de setembre a les 20 hores. I és que per poder córrer aquesta cursa és necessari inscriure’s prèviament. Enguany la inscripció té un cost simbòlic de 5 euros, IVA inclòs, diners que seran destinats integrament al projecte esportiu de l’ONG Associació per a les Nacions Unides (ANUE). D’aquesta manera, aquesta 31 edició de la Cursa de la Mercè és també una activitat solidària i compromesa. Per altra banda, com a la resta de curses barcelonines, l\’ús del xip de cronometratge és obligatori. L\’atleta pot utilitzar el xip groc, en cas de tenir-ne de propi, o adquirir-lo als punts habituals de compra. I en cas de no tenir-ne, l\’organització en facilitarà un d\’un sol ús i no retornable al preu de 3 euros (IVA inclòs). En aquesta ocasió, com també en les anteriors proves atlètiques, l\’organització realitza també la campanya de reciclatge de xips \”El teu gest val per dos\”; com a mesura mediambiental i com a mesura també solidària, ja que cada xip recollit representarà una aportació de 80 cèntims a la mateixa ONG, ANUE. Les inscripcions en la modalitat presencial no començaran fins al proper 2 de setembre de 2009.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.