CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 10 KM EN RUTA

0
313

El proper diumenge 5 de juliol, se celebrarà la setzena edició del Campionat de Catalunya Absolut, Veterans i de Clubs de 10 km en Ruta a Pallejà, conjuntament amb la trentena edició de la Cursa de Pallejà. L\’esdeveniment atlètic, organitzat pel Club Atletisme Pallejà i l\’Ajuntament de la Ciutat, començarà a partir de les 10,00 hores, en un circuit homologat amb sortida i arribada des del Castell de la vila. El actuals campions són Roger Roca i Meritxell Calduch que es van imposar a l\’edició passada celebrada a Barcelona.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.