LA CURSA DEL LLOP

0
409

VICTÒRIA DE JUAN APILLUELO I ANGELINA MIRO EN LA XVII EDICIÓ DE LA MITJA MARATÓ DE LA CURSA DEL LLOP-CARO’09
Autèntica matinal atlètica la que es va viure diumenge a les Terres de l’Ebre amb l’espectacular i mítica Pujada a Caro de la Mitja Marató de la Cursa del Llop. Han estat 161 atletes els que s’han atrevit amb el repte de la prova i han pres la sortida de Tortosa fins al Mont-Caro, superant el gran desnivell que acumula la prova: 1.100m positius. La cursa ha tingut una important participació d’atletes d’alt nivell, així com d’atletes més populars que han aconseguit arribar a la línia d’arribada dins del temps màxim que donava l’organització de 3h:15:00 El guanyador absolut ha estat l’atleta Juan Apilluelo Fernández del Club Grupos Montaña Sabiñanigo amb un crono de 1h:32:58 Magnífica ascensió la de Juan Apilluelo que s’ha quedat molt a prop de batre el rècord absolut de la prova que des de l’any 2004 l’ostenta l’atleta Abdelghani El Hassany amb un crono de 1h:26:43| El podi de la general masculina l´han completat els atletes Ricard Verge, del club Adidas Domingo Catalán, segon classificat amb 1h:33:58 i Jordi Calduch del California Sport, tercer amb 1h:38:59 En fèmines, la guanyadora ha estat Angelina Miró Cugat de la U.A LLeida Medilast amb 2h:04:01, millorant la seva marca de l’any 2007 en un minut. La segona classificada ha estat Leonor Antó de la UEC Tortosa amb 2h:28:42 i la tercera Isabel Oliván de Viladecavalls amb 2h:35:01 El tres atletes masculins també van aconseguir emportar-se els premis en metàl.lic que donava l’organització, ja que tots tres van entrar en un crono inferior a 1h:42:00. En fèmines solament es va emportar el premi en metàl.lic la guanyadora, Angelina Miró, ja que el seu crono va ser inferior a 2h:15:00 Es van donar igualment trofeus als dos primers atletes de les diferents categories de la prova i al primer atleta masculí i femení de les Terres de l’Ebre.| Trobareu tota la informació de les classificacions al web oficial de la cursa www.cursadelllop.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.