El II Cros de Callús va agafant forma

0
352

El pròxim diumenge 5 de Juliol es disputarà el II Cros de Callús, una cursa de 10km per terreny mixte amb un desnivell apte per tothom. Les inscripcions anticipades estan obertes fins el dia 3 de juliol. Per mes informació el blog de la cursa: www.cecallus.blogspot.com, també hauran inscripcions el mateix dia de 9h a 9:45. El tret de sortida es donarà a les 10h. Enguany comptem amb l\’ assistència de dos referents en les curses de muntanya i de gran nivell com Just Sociats i Agustí Roc.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.