UN PIRI AL CAMPIONAT DEL MÓN DE HAWAI.

0
483

MARCEL BATLLE ES CLASSIFICA PEL CAMPIONAT DEL MÓN DE IRONMAN.
l’atleta de la secció de triatló del Centre Excursionista Vilassar de Mar, MARCEL BATLLE s’ha classificat pel campionat del món d\’IRONMAN que es celebrarà a Hawai. Durant l’any es fan 23 proves IronMan a tot el món, en aquestes proves es competeix per grups d\’edat i gènere i els millors de cada grup d\’edat es classifiquen pel campionat del món.| El Marcel Batlle, aquest diumenge passat va córrer l\’Ironman de Niça, va fer una natació (3.800 mts) molt bona, una bici (180 km) molt ràpida i una marató (42,2 km) extraordinària! que el va portar a creuar la meta el 19è de la general i el 2n de la seva categoria (grup d\’edat 25-29 anys) i per tant assolir la somiada plaça pel campionat del món. A la prova també hi van participar tres altres components de la secció amb excel.lents resultats.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.