TRIATLÓ : Miquel Blanchart i Alba Xandri vencedors a Calafell

0
476

El primer triatló de Calafell de distància esprint celebrat diumenge passat 28 de juny va tenir 405 participants, i també nombrós públic que va poder seguir de prop el desenvolupament de tota la prova, que va incloure 4 voltes en el recorregut ciclista d\’anada i volta amb pas per davant de la zona de transicions. | El vestit de neoprè va quedar permès en el segment de natació per risc de meduses, i precisament els 2 primers líders de la prova no ho van utilitzar. David Royo (C.N. Mataró) va ser el primer triatletes en incorporar-se al ciclisme, sent neutralitzat per Miquel Blanchart (C.N. Sabadell) per a realitzar junts tot el segment. Arnau Bellapart (C.N. Vic – ETB) va dur la iniciativa en el grup perseguidor tot i que van absorbir a Iñaki Baldellou (C.T. Manresa) van estabilitzar una diferència amb el duet capdavanter d\’un minut. En els 5 km de la carrera a peu final Blanchart es va desenganxar de Royo per a guanyar la prova amb un registre final de 54 min 13 s. Bellapart i Baldellou van aconseguir la segona i tercera posicions, respectivament. El Roca Running d\’Igualada es va imposar en la classificació per clubs. Carolina Routier va realitzar el millor parcial de natació, passant a dominar la prova Alba Xandri (C.T. Berga) ja en la primera volta del segment ciclista, per a aconseguir la victòria amb un registre final de 1 h 6 min 24 s. Maria José Lobato (C.N. Sitges) i Laia Galí van ocupar les places del pòdium femení, clasificant-se en primera posició l\’equip del Triatló Cariñena de Barcelona.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.