TRIATLÓ : Miquel Blanchart i Alba Xandri vencedors a Calafell

0
633

El primer triatló de Calafell de distància esprint celebrat diumenge passat 28 de juny va tenir 405 participants, i també nombrós públic que va poder seguir de prop el desenvolupament de tota la prova, que va incloure 4 voltes en el recorregut ciclista d\’anada i volta amb pas per davant de la zona de transicions. | El vestit de neoprè va quedar permès en el segment de natació per risc de meduses, i precisament els 2 primers líders de la prova no ho van utilitzar. David Royo (C.N. Mataró) va ser el primer triatletes en incorporar-se al ciclisme, sent neutralitzat per Miquel Blanchart (C.N. Sabadell) per a realitzar junts tot el segment. Arnau Bellapart (C.N. Vic – ETB) va dur la iniciativa en el grup perseguidor tot i que van absorbir a Iñaki Baldellou (C.T. Manresa) van estabilitzar una diferència amb el duet capdavanter d\’un minut. En els 5 km de la carrera a peu final Blanchart es va desenganxar de Royo per a guanyar la prova amb un registre final de 54 min 13 s. Bellapart i Baldellou van aconseguir la segona i tercera posicions, respectivament. El Roca Running d\’Igualada es va imposar en la classificació per clubs. Carolina Routier va realitzar el millor parcial de natació, passant a dominar la prova Alba Xandri (C.T. Berga) ja en la primera volta del segment ciclista, per a aconseguir la victòria amb un registre final de 1 h 6 min 24 s. Maria José Lobato (C.N. Sitges) i Laia Galí van ocupar les places del pòdium femení, clasificant-se en primera posició l\’equip del Triatló Cariñena de Barcelona.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.