Marató de Nova York del dia 01 de Novembre de 2009

0
588

Aquesta oferta és vàlida fins al dia 15 de Juliol de 2009.

Més informació al mail: d657@marsans.es o al tel: 932969983
La marató de Nova York és una de les curses més importants del món i atreu a uns 90.000 participants cada any. El gran atractiu d\’aquesta marató no és només el premi de 700.000 dòlars per al guanyador, sinó el fet de tenir l\’oportunitat d\’aconseguir la victòria enfront d\’un públic de més de dos milions d\’espectadors i 315 milions de telespectadors a tot el món.| La primera marató de la història de Nova York va tenir lloc en 1970 i van participar 127 corredors, que van donar quatre voltes al voltant de Central Park. Al 1976, la marató es va traslladar als carrers de Nova York, creuant cinc ponts i acabant a Central Park, ruta que s\’ha mantingut fins a l\’actualitat. Aquesta és l\’oportunitat per a demostrar la seva valentia cobrint més de 42 quilòmetres, entre l\’ illa de Staten Island i Central Park, enfront d\’un nombrós públic i centenars de càmeres de televisió. Sens dubte, es tracta de la més emblemàtica de les Maratons, i nosaltres volem convidar-los a fer-la amb nosaltres. Com entitat esportiva, coneixem el seu funcionament i la seva filosofia, i és precisament en col·lectius com el seu, on Viatgis Marsans vol incidir d\’una forma més prioritària per a oferir el nostre millor servei en aquest gran esdeveniment esportiu. Així doncs, una vegada hagin estudiat la nostra proposta, agrairíem contactessin amb nosaltres per a concretar les seves necessitats i per a qualsevol consulta o aclariment que considerin oportuna. Sens dubte, estarem encantats de col·laborar amb vostès. Acompanyin-nos en aquest repte ! Des de Viatges Marsans, rebin una cordial salutació.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.