ALEXANDRA PANAYOTOU TORNA AVUI A CATALUNYA

0
556

AMB MÉS DE 1.500 QUILÒMETRES RECORREGUTS
Lleida espera a l’ultramaratoniana grega que corre per promocionar Barcelona 2010 amb una gran rebuda
Alexandra Panayotou porta ja recorreguts més de 1.500 quilòmetres i està a menys d’una setmana d’arribar a la línea de meta del seu extraordinari desafiament a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Montjuïc. L’ultramaratoniana grega porta ja més de tres setmanes corrents (va sortir de Montjuïc el 6 de juny). Avui entrarà de nou a Catalunya i arribarà a Lleida, on l’espera una gran rebuda. L’atleta grega ha passejat en nom de Barcelona 2010 per mitja Espanya.| Els 2010 quilòmetres que es va proposar cobrir en un mes estan a punt de ser superats. Després del calvari de la zona de Llevant, la calor sufocant d’Aragó, les visites d’en Barni, la mascota de Barcelona 2010, la companyia de Martín Fiz a Vitòria i l’arribada de la seva mare a l’etapa de Huesca, Panayotou està a punt de culminar la seva proesa. Se l’espera el dia 6 de juliol, el proper dilluns, a Barcelona, on el Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010 i l’Institut Barcelona Esports li preparen alguna sorpresa. Fins el final de la seva aventura, el programa que li queda a la fondista grega resident a Barcelona és el següent: 30 Juny Monte Julia – Lleida 1 Juliol Lleida – Agramunt 2 Juliol Agramunt – Valmania 3 Juliol Valmania – Santpedor 4 Juliol Santpedor – Viladrau 5 Juliol Viladrau – Lloret de Mar 6 Juliol Lloret de Mar- Barcelona El programa ha patit alguna variació. Alexandra vol evitar en la mesura del possible el trànsit pròxim a les grans ciutats por la seva pròpia seguretat i per garantir un millor accés i aparcament, ja que l’autocaravana que l’acompanya ha d’estar sempre al seu costat. Als nous plans apareix un final d’etapa nou, a Lloret de Mar, on José Luis Blanco, subcampió europeu de 3.000 obstacles, es disposa a acompanyar-la durant, al menys, 10 quilòmetres amb un nodrit grup de corredors de la zona.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.