COPA D\’EUROPA DE PROVES COMBINADES

0
406

Rècord de Catalunya de Cristina Bàrcena als 100 m tanques amb 13\”73
Aquest cap de setmana, 27 i 28 de juny, s\’ha disputat la Copa d\’Europa de Proves Combinades a Saragossa. L\’equip espanyol masculí s\’ha classificat en primera posició i aconsegueix brillantment l\’ascens a la Superlliga Europea. En dones, l\’equip estatal s\’ha classificat en sisena posició. El dos representants catalans han estat els millors de l\’equip espanyol. Agustí Fèlix ha quedat en segona posició individual amb 7.789 puts, i Cristina Bàrcena a l\’onzena posició amb 5.525 punts, destacant la seva actuació als 100 m tanques, que amb un registre de 13\”73 estableix un nou Rècord de Catalunya Absolut.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.