Cursa de Barberà

0
585

420 Inscrits finalment a la X Cursa Ciutat de Barberà SOS Racisme. . El Comitè organitzador ha decidit deixar per demà, 1 hora bans de la sortida, 40 dorsals lliures per si hi ha alguna persona que encara vol participar a la cursa de Barberà. El preu d\’aquests dorsals d\’última hora serà de 10 € i formaran part de la col·laboració de la CURSA de Barberà amb SOS Racisme.
Aquest diumenge a les 10 del matí es donarà la sortida a la X Cursa Contra el Racisme Ciutat de Barberà. 5km. Cursa molt ràpida. 50 voluntaris.Bona participació. cronometratge championchip. Una tovallola de Platja de regal. Tot a punt per una gran festa esportiva. A les 10.45 hi haurà a l\’interior de les pistes una cursa infantil de 400 metres no competitiva. Tots els nens poden participar. No cal inscripció. A les 11 hores entrega de premis. Aquest any no ens podrem banyar, tal i com voliem, a les piscines municiplas per problemes tècnis que no hem sabut solucionar. Es recomana venir amb temps per la dificultat d\’aparcar. Al centre de la ciutat totalment descartat. El Circuit comentat pel mestre Miquel Pucurull que farà la cursa acompanyat pel noi de la tele, Arcadi Alibès.
Ja tenim el llistat d\’atletes inscrits: per cognomper dorsal .
Moltes gràcies als patrocinadors i als amics que han volgut estar aquest dia tant important al costat nostre.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.