CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS

0
481

El Futbol Club Barcelona, Campió en homes i dones
Aquest dimecres 24 de juny s’ha celebrat la setzena edició del Campionat de Catalunya de Clubs a l\’Estadi El Congost de Manresa, organitzat pel Club Atlètic Manresa. El FC Barcelona ha aconseguit el campionat autonòmic de clubs tant a la categoria masculina com a la femenina, revalidant el títol aconseguit la temporada passada ambdues categories. El club barceloní ha esta molt superior als seus rivals, guanyant amb una importtant diferencia de punts als seus rivals. En homes, el subcampionat ha estat per a l\’ISS-L\’Hospitalet i la tercera plaça per a l\’Agrupació Atlètica de Catalunya. En dones, els llocs d’honor ha estat pels mateixos protagonistes però intercanviats, la plata per l’Agrupació i el bronze per L’Hospitalet.| La jornada atlètica ha estat protagonitzada pel fort vent que ha impedit que es realitzessin millors registres individuals. Tot i així, s’ha de destacar la marca que ha realitzat la llançadora Berta Castells (VTiM) que ha participat fora del concurs de clubs, i que ha marcat un llançament de martell de 68,05 metres, que signifiquen millor marca espanyola de l’any i mínima pel mundial de Berlín. Puntuació Masculí 1) FCB 144 punts 2) ISS-L’H 107 3) ACC 102.5 4) MS Lleida 97 5) CA Laietània 76 6) CA Manresa 67 7) JA Sabadell 63 8) CA Castellar 49.5 Femení 1) FCB 144 punts 2) AAC 116 3) ISS-L’H 95 4) CA Manresa 95 5) CA Laietània 86 6) MS Lleida 83 7) CA Igualada 40 8) Pratenc AA 32

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.