Cursa de Barberà

0
471

Darrers dies d’inscripció per a la 10a Cursa Ciutat de Barberà – Cursa Contra el Racisme.
Tot està ja preparat per tornar a gaudir d’aquesta celebració esportiva el proper 28 de juny. Amb un circuit de 5km, cronometratge elèctric i diversos regals per a tots els participants la prova torna a estar oberta a a tota la ciutadania. La UA Barberà comptarà novament amb la col·laboració del PME i SOS Racisme i ha intensificat els esforços per tal de celebrar com es mereix el 10è aniversari de la prova. Pel que fa a la participació ja hi ha més 250 persones inscrites entre les quals es troben el barberenc Benito Ojeda, actual campió d’España de Marató de veterns, Jaume Domingo (guanyador de la pasada edició), i en dones, la guanyadora de la Cursa del Corte Inglés, Txell Calduch del FC Barcelona i la campiona catalana de marató, Ana Rosa Moreno del Blanes.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.