Bona participació en la 17ª Pujada i en la 10ª Caminada a l’Ermita de Sant Joan de Montblanc

0
1280

Gran de participació en la tradicional pujada a l’ermita de Sant Joan de Montblanc que té lloc cada 24 de juny. 50 caminadors han pres part en la 10ª Caminada mentre que 90 corredors han participat en la 17ª Pujada a l’Ermita de Sant Joan, convertint la pujada ja en una clàssica del 24 de juny a la comarca. La pujada, amb una distància de 9,5 Qm ha estat guanyada en categoria masculina per Xavier Sauquillo de l\’Atlètic Borges, mentre que en categoria femenina s’ha imposat Marta Secall de l’Atlètic Montblanc. Des del Club Atlètic Montblanc agrair la participació de tots els atletes, i col·laboradors. Les classificacions i fotos de la prova es poden consultar a la pàgina web del club www.atletisme.com/clubs/montblan .

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.